~ VOOR MASSAGE EN HUIDVERZORGING ~

Siam is de oude naam van Thailand
Volgens een eeuwenoud recept wordt een gouden vloeistof gemaakt:

Siam Olie

Aan Siam Olie werd Aloë Vera toegevoegd. Aloë Vera wordt wereldwijd al duizenden jaren gebruikt om de huid te verzorgen. In Azië is Aloë Vera van oudsher een vast bestanddeel in gezondheidskuren.

Op basis van amandel-olie

met jasmijn

met lotusbloem

en Aloe Vera

~ ALS HUIDVERZORGING ~

Siam Olie wordt gebruikt voor het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Vooral na bad, zon of zonnebank.

Door de unieke productiewijze blijven alle stoffen optimaal gespaard. Siam Olie wordt gemaakt op basis van amandelolie en Aloë Vera met daaraan toegevoegde extracten van lotusbloesem en jasmijn.

Siam Olie verzorgt en voedt de huid en wordt onmiddellijk opgenomen waardoor de huid niet vettig aanvoelt.

De balsem is zo zacht als satijn

~ BIJ HUIDAANDOENINGEN ~

Veel gebruikers hebben de verzorgende werking van Siam Olie al ondervonden bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Siam Olie is een goede verzorging bij een droge en ruwe huid.

Siam Olie is geschikt voor elk type huid. Zowel voor tere kinder- en babyhuidjes als voor droge gerimpelde huid van oudere personen. Siam Olie vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Geschikt voor babyhuidjes

~ ALS MASSAGE ~

Alleen de Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld.

Siam Olie vergemakkelijkt het glijden van de handen over de huid en geurt prettig.

De etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn hebben een ontspannende werking waardoor de huid fris en zacht aanvoelt.

Siam Olie wordt door de huid opgenomen en vormt de basis voor een heerlijke en rustgevende massage. Ideaal voor schoonheidsverzorging. Het lichaam wordt bevrijd van stress, angst en spanning. Een massage met Siam Olie is een echte weldaad voor het hele lichaam.

Voor een heerlijke massage